Kačacina trochu inakšie (fotorecept)

Autor receptu: danculka

8
porcií
90min minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Mäsko poumývame a nasolíme a nakoreníme,deň vopred....
  2. na druhý deň ho dôkladne umyjeme a dobre osušíme... a ponoríme do kačacej masti a varíme v nej hodinu aj pol,potom vyberieme na pekáč a dáme pod gril na 300st ,ugrilujeme do chrumkava...namiesto kačacej môže byť aj husacia masť...
  3. asi tak...
  4. masť potomzlejeme a odložíme,máme jej otrochu viac,niekto by namietal,že to bude mastné,nie je a mäsko je chutné,,,,podávam z červenou kapustou a lokšami...
  5. keďže nepoužijeme žiadne iné korenie ,je to naozaj kačacia chuť a nie po všelijakých koreniach....dobrú chuť!!