Jogurtovo-jablkový koláč s vôňou perníka fotorecept
Jednoduchý koláč z babkinej kuchárskej knižky s malou zmenou a to, že v pôvodnom recepte je kyslé mlieko, no ja som skúsila s jogurtom. Zobraziť celý popisJednoduchý koláč z babkinej kuchárskej knižky s malou zmenou a to, že v pôvodnom recepte je kyslé mlieko, no ja som skúsila s jogurtom. Ale na výsledku to asi nič nemení, hlavne, že chutí.
porcií
príprava
na 180-200 °C
Suroviny
| 3 hrnčeky (1 hrnček = 250 ml) |
|
| 2 hrnčeky |
|
| 3/4 hrnčeka |
|
| 500 ml |
|
| 1-2 ks |
|
| 1 bal. |
|
| 1 bal. |
|
| 1 ks väčšie |
|
| Na ozdobenie: | |
|
|
|
Postup
-
1
Do misky postupne dáme všetky suroviny, jablko postrúhame. Všetky suroviny zmiešame.
-
2
Cesto vylejeme na vymastený plech. Dáme upiecť (20-25 minút na 180-200 °C).
-
3
Po upečení necháme koláč vychladnúť a ozdobíme čokoládovou polevou alebo len pocukrujeme.
-
4
Pokrájame. Dobrú chuť.









Diskusia k receptu