Foto: marselina
... veľmi chutní a milí pichliači ...
30 ks
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
15-20 minút
na 150 °C
na 150 °C
Postup
-
1
Vajce, múku, cukor a maslo spracujeme na cesto. Odoberieme si z neho kúsok (na jedného ježka), zabalíme do neho jeden oriešok a vytvaruje do slzy.
- 2
Takto vytvarované cesto poukladáme na plech vystlatý papierom a pečieme. Necháme vychladnúť.
- 3
Telo ježkov (okrem hlavy) potrieme čokoládou polevou (čokoláda+olej) a obalíme ho v kokose. Ešte dokreslíme oči a nos čokoládou. Dobrú chuť:))
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu