Suroviny
| 600-1000 g |
|
| 100 g |
|
| 80 g |
|
| 15 g |
|
| 15 g |
|
| 150 g, alebo (huby -hríby, kozáky,suchohríby) |
|
| 100 g |
|
| 50 g |
|
| 30 g |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Postup
-
1
Jelenie mäso nakrájame na porcie.Očistenú cibuľu nakrájame na kolieska,na masti opražíme.Pridáme paradajkový pretlak,mletú papriku,zalejeme vodou.Do zakladu vložíme mäso,osolíme,okoreníme,pridáme cesnak.Keď je mäso mäkké,zahustíme zápraškou.Na zaver pridáme pokrájané šampiňóny alebo lesné huby,lečo a dobre povaríme.Ako prílohu podávame žemľové knedle.








Diskusia k receptu