Keďže veľmi milujem cestovinky a nemám veľa času na prípravu, tak sa chcem s vami podeliť o rýchlu jednoduchú variáciu tohto skvelého jedla. Suroviny Zobraziť celý popisKeďže veľmi milujem cestovinky a nemám veľa času na prípravu, tak sa chcem s vami podeliť o rýchlu jednoduchú variáciu tohto skvelého jedla. Suroviny sú pre jednu osobu, tak dobrú chuť :).
porcia
príprava
Postup
-
1
Rajčiny si olúpeme a nakrájame, nakrájame si cibuľku, popr. aj šampiňóny ak je treba.
- 2
Dáme rozohriať wok s trochou olivového oleja. Do woku nadrvíme štvorfarebné korenie. Keď bude wok rozpálený, osmažíme chvíľku šampiňóny a potom pridáme cibuľku. Smažíme.
- 3
Až budú cibuľka a šampiňóny dobre osmažené, pridáme nakrájané rajčiny. Ochutíme chilli, granulovaným cesnakom a soľou. Všetko pekne smažíme, až kým sa nám rajčiny nezačnú rozpadávať. Troška rajčinky popučíme vareškou a pekne premiešame.
- 4
Pridáme plátok chedarru, necháme roztopiť a ešte raz poriadne premiešame. Vypneme šporák, pridáme trocha ryžového octu, znova pomiešame a necháme chvíľku len tak stáť pod pokrievkou.
- 5
Podávame s cestovinami (ja ich varím vo vode s troškou oleja a soli). Ešte raz dobrú chuť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu