Jednoduchá vegánska tortička

Suroviny

Cesto:
 pomleté
120 g podrvené
3-4 PL
štipka
štipka
Džem:
2  hrste rôzne
Plnka:
2 bal.
1 bal.
50 g
1/2 ks na šťavu
1 hrnček
1 bal.
40 ml
Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Pomelieme oriešky(ja som použila vlašské, lieskové a mandle), posekáme nadrobno keksíky zmiešame spolu aj s roztopeným kokosovým olejom, korením a škoricou. Touto zmesou vystelieme plech. (Použijeme papier na pečenie)

  2. 2

    Trošku si popučíme ovocie(v mojom prípade čučoriedky) a potrieme tým cestičko.

  3. 3

    Rozdrvíme tofu, vylejeme kokosové alebo iné rastlinné mlieko, cukor, pudingový prášok, kokos, vanilín, olej a šťavu z polky citróna. Premiešame a rozmixujeme dohladka. Keby to bolo príliš husté alebo naopak príliš riedke pridáme buď kokos alebo kokosové mliečko. Vylejeme to na cesto a dáme zapiesť do rúry na cca 45 minút. Po vybratí potrieme čokoládou a vualá :)

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist