Japonské ihly

redakcia - fotkaredakcia, 20. júla 2009
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

8 ks
3 PL
 PL
5 PL
 PL
 PL
2 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Sójovú a čili omáčku, víno a cukor prevaríme, prelejeme do misy a necháme vychladnúť.

  2. 2

    Do studenej marinády pridáme zázvor a olej.

  3. 3

    Kuracie stehná vykostíme, pokrájame na kocky, dáme do marinády a uložíme do chladu minimálne na pol hodiny.

  4. 4

    Kúsky ponapichujeme na špajle striedavo s nakrájaným pórom a za stáleho obracania a potierania grilujeme 20 minút.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: