Foto: chopard
Neskutočné spojenie chutí... Vyskúšajte
Suroviny
Korpus: | |
200 g |
|
1 ks |
|
4 ks |
|
1 dcl |
|
1 dcl |
|
200 g |
|
1 ks |
|
Plnka: | |
500 g |
|
500 g |
|
250 ml |
|
100 g |
|
podľa potreby |
|
na ozdobenie |
|
Postup
-
1
práškový cukor, vanilku a žĺtky vyšľaháme do peny. Pridáme olej, vlažnú vodu a múku s rozmiešaným práškom do pečiva. Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh, a zľahka vmiešame do vaječného základu. Vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie a upečieme.
- 2
Mascarpone vymiešame s tvarohom a práškovým cukrom.
- 3
Smotanu na šľahanie vyšľaháme a zľahka vmiešame do tvarohovo mascarponového krému
- 4
Polovicu z krému natrieme na upečený korpus. Pokladieme na plátky pokrájané jahody a potrieme zvyšným krémom.
- 5
Posypeme nastrúhanou čokoládou a dáme stuhnúť - najlepšie cez noc do chladničky.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu