Neskutočné spojenie chutí... Vyskúšajte
Suroviny
| Korpus: | |
| 200 g |
|
| 1 ks |
|
| 4 ks |
|
| 1 dcl |
|
| 1 dcl |
|
| 200 g |
|
| 1 ks |
|
| Plnka: | |
| 500 g |
|
| 500 g |
|
| 250 ml |
|
| 100 g |
|
| podľa potreby |
|
| na ozdobenie |
|
Postup
-
1
práškový cukor, vanilku a žĺtky vyšľaháme do peny. Pridáme olej, vlažnú vodu a múku s rozmiešaným práškom do pečiva. Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh, a zľahka vmiešame do vaječného základu. Vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie a upečieme.
- 2
Mascarpone vymiešame s tvarohom a práškovým cukrom.
- 3
Smotanu na šľahanie vyšľaháme a zľahka vmiešame do tvarohovo mascarponového krému
- 4
Polovicu z krému natrieme na upečený korpus. Pokladieme na plátky pokrájané jahody a potrieme zvyšným krémom.
- 5
Posypeme nastrúhanou čokoládou a dáme stuhnúť - najlepšie cez noc do chladničky.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2









Diskusia k receptu