Suroviny
300 g |
|
150 g |
|
50 g |
|
2 ks |
|
500 g |
|
250 g |
|
250 ml |
|
|
|
4 PL |
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Maslo a žĺtky vymiešame, pridáme cukor a múku. Vložíme do tortovej formy. Pečieme v predhriatej rúre asi 20 minút.
- 2
Upečený a vychladnutý korpus vyberieme z formy. Medzitým si pripravíme jahody, ktoré očistíme a necháme osušiť.
- 3
Z mlieka, pudingového prášku a cukru (aj vanilkového) uvaríme puding a po vychladnutí ho zmiešame s tvarohom.
- 4
Vychladnutý korpus naplníme krémom a navrch poukladáme jahody. Vložíme do chladničky, aby krém trochu stuhol, a podávame.
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu