Jahodový koláč s vanilkovým krémom

redakcia - fotkaredakcia, 14. júla 2009

Suroviny

300 g
150 g
50 g
2 ks
500 g
250 g
250 ml
4 PL




Postup

  1. 1

    Maslo a žĺtky vymiešame, pridáme cukor a múku. Vložíme do tortovej formy. Pečieme v predhriatej rúre asi 20 minút.

  2. 2

    Upečený a vychladnutý korpus vyberieme z formy. Medzitým si pripravíme jahody, ktoré očistíme a necháme osušiť.

  3. 3

    Z mlieka, pudingového prášku a cukru (aj vanilkového) uvaríme puding a po vychladnutí ho zmiešame s tvarohom.

  4. 4

    Vychladnutý korpus naplníme krémom a navrch poukladáme jahody. Vložíme do chladničky, aby krém trochu stuhol, a podávame.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia