Foto: Matus113
Urobte radosť všetkým doma a upečte tento chutnučký koláčik.
porcií
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Práškový cukor, polohrubú múku, 3 celé vajcia, šľahačku na šľahanie a 1 kypriaci prášok do pečiva zmiešame dokopy a vytvoríme cesto. Cesto dáme na vymastený a múkou vysypaný plech a rozotrieme. Dáme piecť do vyhriatej rúry na 180 stupňov.
- 2
Medzitým ako sa nám cesto pečie si pripravíme jahodový puding na plnku podľa návodu na sáčku. Necháme úplne vychladnúť a vmiešame mixérom polovicu masla na krém.
- 3
Cesto sme piekli približne 15 - 20 min. Pokiaľ je cesto teplé, potrieme ho ešte džemom - najlepšie kyslejším (ríbezľovým, čučoriedkovým). Potom na cesto natrieme pripravený krém, a nakrájame umyté čerstvé jahody.
- 4
Nakoniec si pripravíme tortové červené želé podľa návodu v sáčku. Mierne vychladnutou želatínou zalejeme koláč. Dáme na noc vychladnúť do chladničky.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
v jednoduchosti je krasa....je to super recept