Jahodové cappuccino s avokádovým koktailom s brownies
Juraj Hruška
šéfkuchár hotela Premium v Bratislave, 29. augusta 2010
šéfkuchár hotela Premium v Bratislave, 29. augusta 2010

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Avokádo a banán očistíme a dáme do mixéra. Pridáme soľ a mlieko a zmixujeme tak, aby vznikla krémová konzistencia. Mango pyré zohrejeme a dochutíme čili a necháme voľne vychladnúť na izbovú teplotu.
- 2
Potom ešte chladíme v chladničke. Jahody zmixujeme a precedíme cez gázu, aby sme sa zbavili jadierok. Pridáme sójový lecitín a šľaháme do cappuccina.
- 3
Servírujeme tak, že do pohára dáme avokádový kokteil a potom mango pyré, nakoniec cappuccino a navrch dáme kus brownies.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu