Foto: Wellnes hotel Patince
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Jahňacie kotlety naplátkujeme, osolíme, okoreníme a pokvapkáme olivovým olejom. Grilujeme z oboch strán na rozpálenom grile. Kuskus zalejeme vriacou vodou, alebo vývarom, prelejeme ho olivovým olejom a prikryjeme, aby sa sparil.
- 2
Cesnakové strúčiky pozdĺž prekrojíme na dve polovice a opekáme ich do zlatista na miernom ohni spolu s mandľovými lupienkami.
- 3
Primiešame kuskus, posekané bylinky dochutíme ho soľou, korením, citrónovou kôrou a šťavou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu