Jaffa koláč s bielou čokoládou
Foto: frommykitchendotcom
Postup
-
1
Maslové sušienky nalámeme na menšie kúsky (1-2 cm) To isté urobíme s Jaffa sušienkami a zmiešame ich dokopy. Pridáme kyslú smotanu. Podľa chuti ešte môžete dosladiť. Všetko spolu premiešame.
- 2
Nádobu alebo ľubovoľnú nádobu vystelieme kuchynskou fóliou alebo mikroténovým vreckom. Vsypeme hmotu, uhladíme a necháme stuhnúť v chlade.
- 3
Stuhnuté vyklopíme, odstránime fóliu a prelejeme polevou pripravenou z bielej čokolády a smotany.
Tiež nepečený koláč:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu