Foto: chopard
Určite vyskúšajte, vhodné na raňajky, desiatu alebo len tak ku kávičke....
40 minút
na 180 °C
na 180 °C
Suroviny
500 g |
|
100 g |
|
80 g |
|
3 ks |
|
3 polievkové lyžice |
|
1/2 balíčka |
|
4 ks |
|
podľa chuti |
|
na posypanie |
|
na posypanie |
|
nemusia byť |
|
Postup
-
1
Rozpálime trúbu na 180 stupňov. Najskôr vyšľaháme žĺtky s cukrom, pridáme maslo. Potom pridáme tvaroh, krupicu s práškom do pečiva a vymiešame na hladkú hmotu, pridáme hrozienka a nakoniec opatrne vmiešame sneh z bielkov.
- 2
Zmes dáme na plech vyložený papierom na pečenie, poukladáme na tenké plátky jabĺčka, posypeme ich vanilkovým cukrom a škoricou a podľa chuti mandľovými lupienkami
- 3
Dáme piecť cca na 40 minút na 180 stupňov. Dobrú chuť
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
je vyborny, ale ja si myslim, ze kto nemoze muku, tak nemoze ani krupicu
ak si tam ale pridajú bezlepkovú krupicu, alebo kukuričnú krupicu - alebo podrvené kukuričné lupienky, alebo pohánkovú krupicu - tak to určite môže byť dobré - ale takto napísané to evokuje že je to pre celiatikov...