Foto: mirian4
Tento perník, je šťavnatý, rýchly a kreatívny čo sa týka ozdobenia: ja najčastejšie používam ešte na horúci džem a Granko (viď obrázok), ale osviežujúci Zobraziť celý popisTento perník, je šťavnatý, rýchly a kreatívny čo sa týka ozdobenia: ja najčastejšie používam ešte na horúci džem a Granko (viď obrázok), ale osviežujúci najmä v lete je s polevou z 2 ks pochúťkovej kyslej smotany vymiešaných s vanilkovým cukrom a posypaný škoricou alebo len jednoducho posypaný - zasnežený práškovým cukrom... Dávka je na menší plech s vyšším okrajom.
príprava
Postup
-
1
Vyšľaháme 2 vajcia s vanilkovým a kryštálovým cukrom do peny, pridáme všetky ostatné suroviny (jablká olúpané a postrúhané) a vyšľaháme všetko spolu.
- 2
Dáme na plech s papierom na pečenie a pečieme podľa typu rúry.
- 3
Vrch ozdobíme podľa vlastnej fantázie.
- 4
Dobrú chuť :-)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
už ujedený :-)
0,25 - 0,3 dcl ;-) Prajem nech sa vydarí a chutí !!!
... dobrá otázka, áno nahrádzajú = dávajú sa postrúhané aj so šťavou, ktorú pustia, ak je cesto husté, môže sa pridať malý jogurt alebo mlieko...
ďakujem za odpoveď.
... ja pečiem na 180°C teplovzdušná rúra 20 min.
je fantasticky chutný a rýchly.Moja polovička veľmi ďakuje za recept a ja tiež.