Mäkké voňavé lievance s jabĺčkami a škoricou, pri príprave som použila 150 ml hrnček. http://www.patincatsomekitchen.com/jablkove-lievance
Suroviny
2 hrnčeky (pšeničná, špaldová, pohánková) |
|
1 hrnček (ovsené, kokosové alebo voda) |
|
1 hrnček |
|
1/3 hrnčeka |
|
3 PL |
|
1 čl |
|
1/2 ks |
|
(nemusí byť) |
|
štipka |
|
Na podávanie: | |
(alebo pekanové) |
|
|
|
Na posypanie: | |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Vo veľkej mise zmiešajte suché ingrediencie. Postupne pridávajte jablkovú výživu, olej a mlieko, prípadne vodu. Miešajte, kým sa všetko dôkladne nespojí. Cesto nechajte chvíľku odležať.
- 2
Na panvici rozohrejte olej, nalejte cesto v tvare lievanca a opečte z každej strany. Teplé lievance neukladajte na seba, aby sa nesparili.
- 3
Podávajte s jabĺčkovou výživou a orieškami, prípadne poliate sirupom. Posypte škoricou.
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu
Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu