Jablková nepečená torta

renacica - fotkarenacica, 7. júna 2011

tuto tortu zboznuje moja jedina laska dcerka . Je rychli a lacni a v letnich dnoch osviezi.

Suroviny

2 balenia okruhle
2 balenia
3-4kus podla velkosti
 - lubovolni
3pol lyz -alebo med
1kus
1bal




Postup

  1. 1

    jablaka si osupeme a pokrajame na mlé kusky pridame cukor alebo med mozeme pouzit hnedi cukor podla chuti, pridame vanilkovy cukor zalejeme vodou a dame varit vody dame tolko aby jablka boli ponorené varime dovtedy kym su neni makké jablka ked su uz tak do studenej ,,trocha ,,vody rozmiesame 2zlate klasy a zalejeme k jablkam miesame kym nam nezhustne skoro ako puding odstavime.

  2. 2

    do tortovej formy ,,spodok,,dame potravinarsku foliu,a zacneme piskotu natierat lekvarom a spajame piskotou ,naukladame na spodok a polejeme jablkovou plnkouna plnku dame znova piskoty s lekvarom a spojime piskoty znova zalejeme a postup opakujeme dovtedy kym sa nam neminu piskoty.

  3. 3

    vrch potrieme slahackou do ktorej dame stuzovac a praskovy cukor vyslahame dotuha a potrieme nou tortu dame do chladnicky aspon 1 den ,,robievam ho vecer ,,tortu mozeme ozdobyt bud jablka pokrajane na mesiaciky alebo ozdobamy lubovolne aku mame fantaziu a co mame doma.

Diskusia k receptu

evanaaa
Dobrý recept s jabĺčkami, nemusí sa piecť, ja by som ešte tú plnku posypala orechami, mám ich rada, ale aj tak je to fajn.
renacica
no moze byt ja orechy nemozem koli dcerke ma alergiu na orechy ale mozu byt kto ich moze:)))
beat2811
výborný receptík, môj tip - šľahačku posypeme mletou škoricou




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia