4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Jablká ošúpeme, vydlabeme jadrovníky a nakrájame na hrubšie kolieska. Cesto si pripravíme tak, že vyšľaháme bielky s PL cukru.
- 2
Potom ušľaháme žĺtky s PL cukru a vanilkovým cukrom, pridáme mlieko, rum a vyšľaháme do peny, potom pridáme múku, škoricu, citrónovú kôru a nakoniec vmiešame bielkový sneh.
- 3
Jablká zľahka obalíme v hladkej múke, potom v cestíčku a smažíme ich na miernom ohni do zlatista. Nakoniec ich posypeme práškovým cukrom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu