Hydinové rezne v bylinkovom cestíčku

redakcia - fotkaredakcia, 11. septembra 2009
4
porcie
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

600 g
2 PL
2 ks
2 PL
1 PL




Postup

  1. 1

    Kuracie prsia pokrájame na menšie rezne, mierne naklepeme, osolíme, okoreníme bielym korením a obalíme v hladkej múke. Vajcia rozšľaháme so štipkou soli a smotanou, pridáme polohrubú múku a vymiešame hladké cestíčko.

  2. 2

    Do cestíčka vmiešame pokrájané bylinky a každý rezeň z oboch strán obalíme. Dáme do rozohriateho oleja a z oboch strán prudko opražíme.

  3. 3

    Teplotu zmiernime a ešte 3 minúty každý rezeň opekáme.

Diskusia k receptu