Hydinová nátierka

spiritangel - fotkaSpiritangel, 37 ročná žena, Nitra, 11. septembra 2017 1:30
Ďalšie jej recepty »

Túto mäsovú nátierku máme veľmi radi. Ak aj vy si chcete spestriť olovrant alebo raňajky, tak si ju pripravte. Je vhodná aj pre návštevu. Ja ju pripravujem, keď mi zvýšia kuracie prsia alebo akékoľvek iné mäso.

10 min
príprava
30 min
tepelná úprava

Suroviny

2 ks
250 g
3 strúčiky
1 ks
1 ks
1/2 ČL
1/2 ČL
Tip:
Kúpte si 1. knihu s receptami z Varecha.sk

Postup prípravy

  1. 1

    Maslo necháme zmäknúť. Uvaríme si kuracie prsia. Vývar môžeme použiť na nejaké ďalšie jedlo napr.polievku alebo ho odložiť do mrazničky. Všetky ingrediencie nakrájame nadrobno, prisypeme koreniny a rozmixujeme. Ja používam ponorný mixér. A nátierka je hotová.

Recept je zaradený do tagov:


TOPlist