Hydinová nátierka
Hydinová nátierka

Hydinová nátierka

spiritangel - fotkaspiritangel, 11. septembra 2017

Túto mäsovú nátierku máme veľmi radi. Ak aj vy si chcete spestriť olovrant alebo raňajky, tak si ju pripravte. Je vhodná aj pre návštevu. Ja ju pripravujem, keď mi zvýšia kuracie prsia alebo akékoľvek iné mäso.

10 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 ks
250 g
3 strúčiky
1 ks
1 ks
1/2 ČL
1/2 ČL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Maslo necháme zmäknúť. Uvaríme si kuracie prsia. Vývar môžeme použiť na nejaké ďalšie jedlo napr.polievku alebo ho odložiť do mrazničky. Všetky ingrediencie nakrájame nadrobno, prisypeme koreniny a rozmixujeme. Ja používam ponorný mixér. A nátierka je hotová.

Diskusia k receptu