Hydinová nátierka
Túto mäsovú nátierku máme veľmi radi. Ak aj vy si chcete spestriť olovrant alebo raňajky, tak si ju pripravte. Je vhodná aj pre návštevu. Zobraziť celý popisTúto mäsovú nátierku máme veľmi radi. Ak aj vy si chcete spestriť olovrant alebo raňajky, tak si ju pripravte. Je vhodná aj pre návštevu. Ja ju pripravujem, keď mi zvýšia kuracie prsia alebo akékoľvek iné mäso.
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Maslo necháme zmäknúť. Uvaríme si kuracie prsia. Vývar môžeme použiť na nejaké ďalšie jedlo napr.polievku alebo ho odložiť do mrazničky. Všetky ingrediencie nakrájame nadrobno, prisypeme koreniny a rozmixujeme. Ja používam ponorný mixér. A nátierka je hotová.
Diskusia k receptu