Hubový závin fotorecept

egreska - fotkaegreska, 29. augusta 2010
Hubový závin (fotorecept)
Foto: egreska

Suroviny

Cesto:
500 g
1/2 kocky
250 ml
1 čl
1,5 čl
50 ml
Plnka:
1
1 ks
3 stručiky




Postup

  1. 1

    Najprv si pripravíme cesto,to už nejdem rozpisovat,to vie hadam každý..nechame ho hodinku kysnut.

  2. 2

    Cibulku si osmažíme na oleji.

    Hubový závin (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Pridame cesnak, huby a por.Hub dajte hojne ,oni sa zdusia.Ja som dala šampiony,dubaky a mix tmavych hub.Pridame bylinky a podusíme,možete trošku podliat vodou.

    Hubový závin (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Vytlačíme tavený syr a rozmiešame.

    Hubový závin (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Do hotovej plnky pridame petrž.vnat.

    Hubový závin (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    Cesto rozvalkame a plnku rozotrieme.

    Hubový závin (fotorecept) - obrázok 6
  7. 7

    Poukladame syr a zavinieme.

    Hubový závin (fotorecept) - obrázok 7
  8. 8

    Poprosíme asistentku Niki, aby zavin potrela rozšlahanym vajíčkom a posypala rascou.

    Hubový závin (fotorecept) - obrázok 8
  9. 9

    Upečieme na 200 st asi 20-25 minut.

    Hubový závin (fotorecept) - obrázok 9

Diskusia k receptu

jerica
@egreska mala by si byť pri mne , počula by si , ako som si povzdychla " ách jaj " pri pohľade na ten fotoreceptík a ešte aj pomocníček , krásne dobre inšpirujúce & foto & rozpis receptu, :-))
evas13
@egre ška vinikajúci recept, nádherne vyzerá, už len sa pustiť doňho, mňám :)
coldbery
Takúto verziu závinu som nevidela,ale vyzerá nádherne a je určite výborny...keď budem mať posedenie s deťmi určite to urobím....:-)))
benko
Ďakujem, Váš recept prišiel v pravú chvíľu, včera som priniesol zo Záhoria plný kôš suchohríbov hnedých. Hneď po práci idem na vec.
janazjarku
Skvelý nápad !! Ja som už všetky hríby usušila , ale ešte sa chystám na jesennú "zberačku" a tie chcem uskladniť v mrazničke takže tento závin určite vyskúšam ! šikovné dievča veru, veru :-)
egreska
óó dakujem vam,mam radost že sa vam zavin pači,teraz je určite aktualny,ale da sa urobit kedykolvek aj z mrazenych hub..nech vam chutí ak sa do toho pustíte :-))
zitar
Hubový závin... vynikajúca vec, ja ho robievam z lístkového cesta, ale najbližšie určite bude z kysnutého
22janka22
Úplne cítim tú chuť na jazyku.... no najradšej mám tento závin grankový.
dorisa
Dakujem za recept, lebo mám strašne vala hríbov,ked upečiem, ohodnotim, ešte raz dakujem za skvelý napad,ako pripravit niečo z hub
bozulka
@egre ška, nepoznám,ďakujem...len nemám tohtoročné huby ani pomocníčku.Musím zvládnuť sama.Urobím z posekanej hlívy, ešte bude aj zdravý.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia