Hubová nátierka s rokfortom
Jindřich Kovář
šéfkuchár Hotela sv. Ludmila**** v Skalici, 7. septembra 2016
šéfkuchár Hotela sv. Ludmila**** v Skalici, 7. septembra 2016
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Huby očistíme, nakrájame a podusíme vo vlastnej šťave domäkka. Vychladnuté ich pomelieme na mäsovom mlynčeku alebo najemno nasekáme.
- 2
Zmäknuté maslo vymiešame s nastrúhaným rokfortom, pridáme nasekanú šalotku, nastrúhané uhorky a nakoniec pridáme huby s horčicou. Dáme vychladiť. Podávame na hrianke
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
A čo je na tej fotke? Hamburger?
ani ja by som nepovedala, že na tej hrianke je nátierka z receptu. z húb by bola tmavšia, zrnitejšia a nie taká hladká biela, si myslím
Tiež sa mi recept páči mám všetky ingrediencie po ruke.No fotka ma vo výsledku neuspokojila.
Skúsim tento recept urobiť s hlivou.
Ak sa k tomu odhodlám-uvažujem,pridám fotografiu.