30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Plodnicu vatovca nakrájame na 1,5 cm plátky, odstránime po obvode pokožku, posolíme, obalíme hl. múkou, vajcom, strúhankou a vyprážame. Podávame s pikantnou omáčkou, ktorú navrstvíme na vypražené huby.
- 2
Omáčka: Do majonézy pridáme posekanú uhorku, zelenú a červenú naloženú papriku, nadrobno pokrájané kapary a cibuľku. Posolíme, ochutíme citronovou šťavou a pokoreníme worcestrom...
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
konkurenciu v ríši hríbov........
oblúbeným nápojom......
keby sa dalo už ho posielam ........sprav bedľe.....alebo čo ťa napadňe....
Ináč musím potvrdiť,že medzi hubami je vatovec králom na vysmážanie tak ako medzi rybami je králom tuniak.
Tak čo sme si to sme si...priatelia ???