Hroznovo-slivkový „clafoutis“ s amaretom
Ľubomír Galbavý
šéfkuchár a majiteľ reštaurácie Meet and Eat v Piešťanoch, 1. októbra 2019
šéfkuchár a majiteľ reštaurácie Meet and Eat v Piešťanoch, 1. októbra 2019
Foto: Pravda - Robert Hüttner
15 minút
príprava
príprava
40-45 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Slivky odkôstkujeme a spolu s hroznom poukladáme do maslom potretej a cukrom vysypanej zapekacej misky alebo koláčovej formy.
- 2
Zvyšné ingrediencie zmiešame a tekutým cestom zalejeme ovocie. Pečieme 40–45 minút pri teplote 180 °C.
Tiež ovocný koláč:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu