Tento koláč je z kategórie úplne najjednoduchších. Je to akýsi prvý level, resp, zahrievacie kolo pre budúcich cukrárov :). Zvládne ho každý, kto vie, Zobraziť celý popisTento koláč je z kategórie úplne najjednoduchších. Je to akýsi prvý level, resp, zahrievacie kolo pre budúcich cukrárov :). Zvládne ho každý, kto vie, čo je to objem jeden hrček. A kto by nevedel, tak si odráta 2 a pol dcl alebo 3 dcl.
príprava
na 220 °C
Postup
-
1
Pripravíme si nádobu, do ktorej nám všetky suroviny so svojím objemom vojdú s dostatočným priestorom na miešanie.
- 2
Všetky suroviny postupne pridáme a zmiešame. Nalejeme na vymastený a múkou vysypaný plech (alebo na plech na ktorý dáme papier na pečenie). Pečieme 20 min na 220 C.
- 3
Upečený a vychladnutý koláč môžeme natrieť jahodovým džemom a dať šľahačku alebo kokos
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
alergii nebo nesnášenlivost laktózy. Když použijeme sojové, ovesné
nebo rýžové mléko, máme vhodný recept pro alergiky. Ukládám do KK
pro jeho jednoduchost.