Hrnčeková bublanina

varechovna - fotkavarechovna, 21. októbra 2009

Jednoduchý-rýchly a dobrý koláčik...

6
porcií
20 minút
príprava
40 minút
tepelná úprava

Suroviny

4
1 hrnček
1 vrecúško
1 a 1/2 hrnčeka
1/2 hrnčeka
1/2 hrnčeka

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    žltky vymiešame s páškovým a vanilkovým cukrom do penista.Múku premiešame s práškom do pečiva a striedavo s olejom a vodou(alebo mliekom)zašlaháme do žltkovej masy.Nakoniec zlahka vmiešame tuhý sneh z bielkov.Cesto vylejeme na vymastený a múkou posypaný väčší plech.Navrch poukladáme ovocie a upečieme.

Recept je zaradený do kategórií:
Bezmäsité jedlá, Slovenská kuchyňa, Dezerty, Koláče, Pečené

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
supeeeeeeeeeeeeeeeeeeer bublanina v zivote nikdy som nevedela spravit bublaninu a teraz je dokonala super zachranila si ma pokladiiiik...
jej ako to krasne vyzera dufam ze sa mi to podary a bude to mojmu muzovy chutit=)