Hrnčeková bublanina

varechovna - fotkavarechovna, 21. októbra 2009

Jednoduchý-rýchly a dobrý koláčik...

6
porcií
20 minút
príprava
40 minút
tepelná úprava

Suroviny

4
1 hrnček
1 vrecúško
1 a 1/2 hrnčeka
1/2 hrnčeka
1/2 hrnčeka

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    žltky vymiešame s páškovým a vanilkovým cukrom do penista.Múku premiešame s práškom do pečiva a striedavo s olejom a vodou(alebo mliekom)zašlaháme do žltkovej masy.Nakoniec zlahka vmiešame tuhý sneh z bielkov.Cesto vylejeme na vymastený a múkou posypaný väčší plech.Navrch poukladáme ovocie a upečieme.

Diskusia k receptu

10 komentárov k receptu
naozaj vynikajuca bublanina,mizne z taniera jedna radost a z domacich vajicok krasnej farby,tiez som robila s marhulami,mam uz posledne....dakujem za fajn recept:-)
dakujem za pochvaly milá varecháčky....danaa-tiež to pečiem v elektrickej trube 20 min na 180 :-D kto má plynovú ako my kedysi bez určenia stupňov celzia....musí dávať pozor aby bublanina neprihorela..! :-D :-D :-D

Pridaj komentár k receptu: