Foto: zsibrita
Kupil som aj ja, aj zena... Sampiony. Pekne biele, tak stredne velke... Co teraz? Budeme cely tyzden len hriby jest? Zahrabal som v starych Zobraziť celý popisKupil som aj ja, aj zena... Sampiony. Pekne biele, tak stredne velke... Co teraz? Budeme cely tyzden len hriby jest? Zahrabal som v starych kucharskych knihach a nasiel som... Rok 1975, Polsko, DOBRA KUCHNIA - Grzyby marynowane.
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Hriby ocistit a dokladne umyt. Ocistenu cibulu nakrajat na kruzky. Hriby a cibulu varit v osolenej vode priblizne 10-15 minut.
-
2
Zvlast som uvaril ocot spolu s cukrom, solou, bobkovym listom a korenim.
-
3
Uvarene hriby dokladne odcedit a nechat vychladnut. Ulozit do poharov a zaliat vychladnutym nalevom. Ja som pridal na pruzky nakrajanu papriku( varil som ju spolu s hribami a cibulou) a male paradajky...
Diskusia k receptu