Foto: kacenka7
Hrianky, po našom topinky, sú v našej rodine obľúbeným raňajkovým papaníčkom. My ich doma pripravujeme na liatinovej platničke, podľa mňa sú také oveľa chutnejšie Zobraziť celý popisHrianky, po našom topinky, sú v našej rodine obľúbeným raňajkovým papaníčkom. My ich doma pripravujeme na liatinovej platničke, podľa mňa sú také oveľa chutnejšie ako pripravené v hriankovači.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Paradajky a mozzarellu nakrájame na stredné hrubé kolieska, cesnak nakrájame na jemno. Na panvici ohrejeme olej (nám chutí viac olivový), pridáme paradajky, ochutíme štipkou vegety a smažíme asi 5 minút.
- 2
Na liatinovej platničke, príp. v hriankovači pripravíme hrianky, ja som použila celozrnný tmavý chlebík. Na hrianky pokvapkané olivovým olejom poukladáme mozzarellu a osmažené paradajky, posypeme cesnakom a dozdobíme bazalkou (čerstvou alebo sušenou).
- 3
Prajem dobrú chuť!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
a olivovym olejom je super a hrianky nasucho tiez. Uz len teraz zohnat
chutne rajciny a mozeme skusit, zakladam do KK a dakujem za vyborny
recept.
Ja si robím ciabattu s pestom, mozzarellou, paradajkami a čerstvou bazalkou, je to mňamka
milujem v lete z čerstvých paradajok z našej záhrady