Hrianky s diabolskou zmesou
Martina Mešková
šéfkuchárka Stravovacieho zariadenia Žilinskej univerzity, 13. mája 2012
šéfkuchárka Stravovacieho zariadenia Žilinskej univerzity, 13. mája 2012

Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
45 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso nakrájané na rezance opečieme na cibuľovom základe.
- 2
Pridáme pretlak, kečup, čerstvú papriku nakrájanú na rezančeky, soľ, mletú červenú papriku, korenie, klobásu nakrájanú na polkolieska a cibuľu nakrájanú na kolieska. Podusíme domäkka.
- 3
Zmes dáme na chlieb opečený nasucho. Vrch posypeme syrom.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu