Hovädzina na panvici

simonna - bez fotkysimonna, 20. októbra 2013
Hovädzina na panvici
Foto: simonna
15 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny





Postup

  1. 1

    Narežeme si na plátky hovädzie maso z obidvoch strán ho okoreníme a na masle a panvici pomaly opečieme aby zvnútra bolo mäkké a na povrchu chrumkavé(môžeme dať zapiecť aj do trúby).

  2. 2

    Na druhej panvici si posekanú cibuľu na kocky orestujeme s maslom a pridáme zemiaky ktoré opečieme.Môžeme pridať aj cherry parajky alebo ich len poukladáme ako prílohu na tanier . Množstvo surovín podľa seba.Dobrú chuť

Diskusia k receptu

jamarlen
dobre asi navarila. robievam veľmi podobne. ak je to žlté okolo jedla tuk, tak toľko určite nedávam:) a maslo na restovanie miešam napoly s olejom, samotné maslo mi vždy prihára....
iwuska
ako dlho sa pripravuje taketo maso, aby nebolo ako zuzlava podrazka? v tomto vobec nemam skusenost, neverim inej priprave hovadziny na panvici, ako na steaky, resp podusit
simonna
To zlte okolo jedla je maslo :) pecie sa dlho na malom ohni .. ale ta chut potom stoji za to :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia