Foto: maggi
Komerčný recept
Postup
-
1
Slaninu nakrájajte na kocôčky, prilejte olej a rozpusťte. Do výpeku dajte koreňovú zeleninu nakrájanú na plátky, cibuľu nadrobno a všetko spoločne orestujte dozlatista. Pridajte na kocky nakrájané hovädzie mäso, ktoré ste nasolili a okorenili.
- 2
Keď sa mäso na povrchu zatiahne, podlejte ho vodou a hrniec prikryte pokrievkou. Priveďte do varu, pridajte kocky extra silného mäsového bujónu a duste asi hodinu, kým mäso nezmäkne.
- 3
Na zjemnenie pridajte smotanu. Podávajte s varenými zemiakmi, ryžou alebo knedľou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu