Hovädzie v zelenine

maggi - fotkamaggi, 7. septembra 2013
Hovädzie v zelenine
Foto: maggi

Komerčný recept

Suroviny

600 g (alebo krk)
100 g
100 ml
800 ml
3 ks
150 g
150 g
100 g
1 PL
2 kocky




Postup

  1. 1

    Slaninu nakrájajte na kocôčky, prilejte olej a rozpusťte. Do výpeku dajte koreňovú zeleninu nakrájanú na plátky, cibuľu nadrobno a všetko spoločne orestujte dozlatista. Pridajte na kocky nakrájané hovädzie mäso, ktoré ste nasolili a okorenili.

  2. 2

    Keď sa mäso na povrchu zatiahne, podlejte ho vodou a hrniec prikryte pokrievkou. Priveďte do varu, pridajte kocky extra silného mäsového bujónu a duste asi hodinu, kým mäso nezmäkne.

  3. 3

    Na zjemnenie pridajte smotanu. Podávajte s varenými zemiakmi, ryžou alebo knedľou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia