Komerčný recept
Suroviny
600 g (alebo krk) |
|
100 g |
|
100 ml |
|
800 ml |
|
3 ks |
|
150 g |
|
150 g |
|
100 g |
|
1 PL |
|
2 kocky |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Slaninu nakrájajte na kocôčky, prilejte olej a rozpusťte. Do výpeku dajte koreňovú zeleninu nakrájanú na plátky, cibuľu nadrobno a všetko spoločne orestujte dozlatista. Pridajte na kocky nakrájané hovädzie mäso, ktoré ste nasolili a okorenili.
- 2
Keď sa mäso na povrchu zatiahne, podlejte ho vodou a hrniec prikryte pokrievkou. Priveďte do varu, pridajte kocky MAGGI Extra silného mäsového bujónu a duste asi hodinu, kým mäso nezmäkne.
- 3
Na zjemnenie pridajte smotanu. Podávajte s varenými zemiakmi, ryžou alebo knedľou.
Zaujímavé video z archívu TV Varecha
Tipy na články
Ďalšie recepty
- 2
Diskusia k receptu