Hovädzie rezne

jantar - fotkajantar, 13. júla 2011

Tento recept mám od manželovej mamičky,ked ešte žila pochutnávali sme si na tomto dobrom jedle. Ja to robim aj z bravčového mäsa,je to výborné.

30 minút
príprava
60 minút
na 150 °C

Suroviny

 trošku

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Pekné hovädzie zadné pokrájame na plátky,vyklepeme,osolíme,okoreníme,posypeme paprikou a obalíme najprv v strúhanke až potom v cestíčku.Krátko opečieme z oboch strán do zlatista.Poukladáme do misy z jenského skla.Na každý rezen položíme krúžok cibule a kúsok slaninky.Navrstvené rezne podlejeme výpekom v ktorom sme opekali rezne a podlejeme troškou vody.Prykrité dusíme asi 60 minút v rúre na 150 stupnov.Rezne sú výborne a mäkké.

Diskusia k receptu

5 komentárov k receptu
Ano, je to podobné ako Obrátené , Vaječné a iné rezne, len bez toho cestíčka, len v strúhanke a vo vajci opečené, aj ten nálev sa rôzni. Robievam.

Pridaj komentár k receptu: