Hovädzie mäso na pive

58vlasta - bez fotky58vlasta, 17. novembra 2009

Dobrá chutná hovädzina s chuťou slaniny a piva.

4
porcie
15 minút
príprava
60-80 minút
tepelná úprava

Suroviny

600 g
100 g
2 ks
2 - 3 strúčiky
1 lyžica
2 dl
 na podlievanie
1 ks




Postup

  1. 1

    Umyté mäso pokrájame na hrubšie rezance. Na oleji opražíme nakrájanú slaninu, pridáme mäso a chvíľu popražíme. Pridáme nakrájanú cibuľu, cesnak a znova popražíme. Podlejeme pivom a vývarom, pridáme bobk. list a prikryté dusíme do polomäkka.

  2. 2

    Pridáme soľ, zaprášime múkou a dochutíme citr. šťavou a cukrom. Dodusíme do mäkka. V priebehu dusenia, ak treba podlievame .Podávame s ryžou alebo maslovými zemiakmi

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia