Dobrá chutná hovädzina s chuťou slaniny a piva.
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
60-80 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Umyté mäso pokrájame na hrubšie rezance. Na oleji opražíme nakrájanú slaninu, pridáme mäso a chvíľu popražíme. Pridáme nakrájanú cibuľu, cesnak a znova popražíme. Podlejeme pivom a vývarom, pridáme bobk. list a prikryté dusíme do polomäkka.
- 2
Pridáme soľ, zaprášime múkou a dochutíme citr. šťavou a cukrom. Dodusíme do mäkka. V priebehu dusenia, ak treba podlievame .Podávame s ryžou alebo maslovými zemiakmi
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu