Hovädzie mäso na pive
	        Autor receptu: 58vlasta
	         
	        
	        Dobrá chutná hovädzina s chuťou slaniny a piva.
| 		  
				  	  
				  	4 porcie  | 
				  	  
				  	15 minút príprava  | 
				  	  
				  	60-80 minút tepelná úprava  | 
Postup
- Umyté mäso pokrájame na hrubšie rezance. Na oleji opražíme nakrájanú slaninu, pridáme mäso a chvíľu popražíme. Pridáme nakrájanú cibuľu, cesnak a znova popražíme. Podlejeme pivom a vývarom, pridáme bobk. list  a prikryté dusíme do polomäkka. 
 - Pridáme soľ, zaprášime múkou a dochutíme citr. šťavou a cukrom. Dodusíme do mäkka. V priebehu dusenia, ak treba podlievame .Podávame s ryžou alebo maslovými zemiakmi