6
porcií
porcií
180 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Na kocky nakrájanú cibuľu popražíme dozlatista. Dáme dole z ohňa a pridáme červenú papriku, rýchlo premiešame, dáme naspäť na oheň a pridáme trošku vody.
- 2
Zelenú papriku a paradajky pokrájame na kocky a pridáme k základu.
- 3
Maso nakrájané na kocky, prelisovaný cesnak, mletý kmín a trošku soli pridáme do základu perkeltu. ( Ja pridávam všetky koreniny na surové nakrájané mäso ). Premiešame, prikryjeme a necháme dusiť.
- 4
Keď mäso pustí šťavu, necháme ju odpariť sa a potom podlejeme troškou vody, opakujúc tento postup pomaly varíme.
- 5
Keď je mäso skoro hotové, pridáme paradajkové pyré, v prípade potreby podlejeme vodou a osolíme. Dobrú chuť prajem !
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu