Foto: izabella929
Tento recept som dostala od môjho brata..vynikajúca chuť..
porcií
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Najprv som si pripravila suroviny...hovädzie mäso aj jahňacinu som pokrájala na kocky...namočila som držky,,,pokrájala slaninu aj cibuľu..
-
2
pripravila som ďalšie suroviny...prošuto, bôb aj lečo...prošuto som pokrájala na tenké pásy a prekrojila na menšie kusy..
-
3
na panvicu som dala pokrájanú slaninu, cesnak a cibuľu..
-
4
pridala som mäso a nechala som odparovať, pokiaľ sa neodparila tekutina a zostal iba tuk...
-
5
pridala som lečo...
-
6
soľ, korenie,štipku rasce,mletú červenú papriku...
-
7
pridala som držky...
-
8
prošuto...a spolu som dusila na leče asi 15.min...aby sa všetky chute spojili...
-
9
potom som pridala bôb..
-
10
podliala som horúcou vodou a dusila do mäkka pod pokrievkou na slabšom plameni..
-
11
pred koncom som pridala pokrájaný cesnak a červené víno a dusila ešte asi 10 min. pokiaľ sa mäso dusilo, pripravila som si z varených zemiakov, múky a soli zemiakové knedlíky..
-
12
hotové jedlo som uložila na taniere...a prajem vám dobrú chuť..
Diskusia k receptu