názov hostina je po mojom švagrovi ,ktorý toto jedlo zbožňoval a takto tomu hovoril
Postup
-
1
do spenenej cibuľky dáme na kolieska pokrájanú klobásu,iba na chvíľu kým pustí trochu šťavy ,do toho pridáme na kocky nakrájané mäso a necháme zatiahnuť,pridáme mletú papriku ,korenie a soľ a nakoniec kyslú kapustu Dusíme kym vsetko nezmäkne
- 2
príloha nám k tomu najviac chutia zemiakové guľky do surových postrúhaných zemiakov ,pridat soľ ,jedno vajičko a hrubú múku ,tak aby sa z toho dali tvarovať guľky dáme vyvariť do vriacej vody ,zaleží od veľkosti guľky /tenisová loptička/ chvíľu to samozrejme trva ,keď sme mali surové zemiaky
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
a struham na robote ,takze je to dost na jemno