Horúci nápoj Casa Coolinari
Foto: oldherold
K zimným chladným večerom a hlavne k predvianočnému času patrí varené víno alebo horúci punč. My sme však tento rok
stavili na vlastný jednoduchý Zobraziť celý popisK zimným chladným večerom a hlavne k predvianočnému času patrí varené víno alebo horúci punč. My sme však tento rok
stavili na vlastný jednoduchý recept na horúci nápoj, ktorý chutí a vonia fantasticky. Pri jeho príprave sme použili cider s
obsahom alkoholu, 100 % jablkový džús a Tuzemský špeciál RIAVA. Jeho príprava vám zaberie minimum času, ale ohúrite ním
všetkých svojich známych.
Zdroj: Recept bol pripravený v spolupráci spoločnosti Old Herold a foodblogerov Coolinari.
porcia
príprava
Suroviny
Na 1 drink (150 ml): | |
50 ml |
|
50 ml (100 %) |
|
50 ml |
|
z 1/2 pomaranča (nastrúhaná) |
|
2 ks |
|
1/2 ks |
|
1 vetvičku |
|
1 plátok |
|
kúsok |
|
Postup
-
1
V kastróle ohrejte džús a cider spolu s natrúhanou pomarančovou kôrou a korením. Nápoj by však nemal prevrieť.
- 2
Nápoj preceďte do vysokého pohára, pridajte Tuzemský špeciál RIAVA, plátok pomaranča, vetvičku rozmarínu a celú škoricu. Ihneď podávajte.
Tiež nápoj:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu