Horúci jablkový nápoj
Horúci jablkový nápoj

Horúci nápoj Casa Coolinari

oldherold - fotkaOld Herold, 3. decembra 2020. Komerčný recept.
Horúci nápoj Casa Coolinari
Foto: oldherold

K zimným chladným večerom a hlavne k predvianočnému času patrí varené víno alebo horúci punč. My sme však tento rok stavili na vlastný jednoduchý recept na horúci nápoj, ktorý chutí a vonia fantasticky. Pri jeho príprave sme použili cider s obsahom alkoholu, 100 % jablkový džús a Tuzemský špeciál RIAVA. Jeho príprava vám zaberie minimum času, ale ohúrite ním všetkých svojich známych.
Zdroj: Recept bol pripravený v spolupráci spoločnosti Old Herold a foodblogerov Coolinari.

1
porcia
5 minút
príprava

Suroviny

Na 1 drink (150 ml):
50 ml
50 ml (100 %)
50 ml
z 1/2 pomaranča (nastrúhaná)
2 ks
1/2 ks
1 vetvičku
1 plátok
kúsok

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    V kastróle ohrejte džús a cider spolu s natrúhanou pomarančovou kôrou a korením. Nápoj by však nemal prevrieť.

  2. 2

    Nápoj preceďte do vysokého pohára, pridajte Tuzemský špeciál RIAVA, plátok pomaranča, vetvičku rozmarínu a celú škoricu. Ihneď podávajte.

Diskusia k receptu


Zatiaľ 0 komentáre