Horúci jablkový nápoj

Horúci nápoj Casa Coolinari

Autor receptu: oldherold

K zimným chladným večerom a hlavne k predvianočnému času patrí varené víno alebo horúci punč. My sme však tento rok stavili na vlastný jednoduchý recept na horúci nápoj, ktorý chutí a vonia fantasticky.* Pri jeho príprave sme použili cider s obsahom alkoholu, 100 % jablkový džús a Tuzemský špeciál RIAVA. Jeho príprava vám zaberie minimum času, ale ohúrite ním všetkých svojich známych.

1
porcia
5 minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. V kastróle ohrejte džús a cider spolu s natrúhanou pomarančovou kôrou a korením. Nápoj by však nemal prevrieť.
  2. Nápoj preceďte do vysokého pohára, pridajte Tuzemský špeciál RIAVA, plátok pomaranča, vetvičku rozmarínu a celú škoricu. Ihneď podávajte.