Foto: jarbra
Jednoduche, chutne, rychla priprava do 30 minut na stole. ( Velmi zle sa mi fotilo, pretoze jedla pripravujem neskoro v noci a svetlo nieje Zobraziť celý popisJednoduche, chutne, rychla priprava do 30 minut na stole. ( Velmi zle sa mi fotilo, pretoze jedla pripravujem neskoro v noci a svetlo nieje dobre ).
Postup
-
1
Suroviny, ktore potrebujeme:
-
2
Sampinony oplachneme a nechame na sitku odkvapkat.
- 3
Stred zo sampinonoch vyberieme a jemne ich nasolime.
- 4
Hermelin, cervenu papriku ( kapiu ), nakrajame na kocky, cesnak postruhame na struhadle, ...
- 5
pridame grilovacie korenie, cierne mlete korenie, cesnak podla chuti a dobre premiesame.
- 6
Plnkou naplnime vybratu cast sampinonov.
- 7
Do zapekacej misy z varneho skla dame olej, ulozime sampinony a zapeceme vo vyhriatej rure.
- 8
Pred dokoncenim vrch posypeme struhanim syrom, dame este zapiest cca 5min.
- 9
Podavame teple s chlebom s cerstvou zeleninou, alebo zeleninovym salatom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 3
Diskusia k receptu