Halászlé

Imre Bindics
šéfkuchár penziónu Villa Rosa v Dunajskej Strede, 7. mája 2014 8:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
HalászléFoto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
60 min
príprava
30 min
tepelná úprava

Suroviny

600 g
400 g
250 g
250 g
150 g
3 ks
1 ks
1 - 1,5 PL
Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Očistené ryby pokrájame. Cibuľu opražíme na miernom ohni do zlata, pridáme mletú červenú papriku, pokrájané papriky a paradajku a pomiešame. Vložíme belicu, karasa, hlavy, chvosty a plutvy z kapra a zo sumca, dolejeme vodou, osolíme a necháme zovrieť.

  2. 2

    Keď sú všetky suroviny uvarené, oberieme mäso a aj so zeleninou ho prepasírujeme do polievky.

  3. 3

    Podkovy z kapra a zo sumca vložíme do hrnca, zalejeme ich prepasírovanou šťavou a uvaríme. Podávame s čerstvým domácim chlebom.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist