výborný slávnostný koláčik
60 minút
príprava
príprava
20 minút
na 170 °C
na 170 °C
Suroviny
| Cesto: | |
| 7 ks |
|
| 7 lyžíc |
|
| 6 lyžíc |
|
| 1 bal. |
|
| 1 lyžica |
|
| 90 g |
|
| Medzivrstva: | |
|
|
|
| 2 bal. |
|
|
|
|
| Plnka 1: | |
| 7 ks |
|
| 500 ml |
|
| 2 bal. |
|
| 6 lyžíc |
|
| 250 g |
|
| Plnka 2: | |
|
|
|
| 300 ml |
|
| 2 bal. |
|
Postup
-
1
Bielky s cukrom vyšľaháme, pridáme preosiatu múku s práškom do pečiva, olej a vylejeme na plech vyložený papierom na pečenie. Posypeme nadrobno nasekanými orechmi a dáme piecť cca 20 minút na 170 stupňoch.
-
2
Ešte teplý koláč potrieme Nutellou a ukladáme Bebe keksy namočné vo vlažnom mlieku.
-
3
Z mlieka, cukru, žĺtkov a Zlatého klasu uvaríme hustý puding. Po vychladnutí vymiešame s Palmarinom a navrstvíme na keksy. Na plnku môžeme poukladať natenko nakrájané broskyne alebo iné ovocie.
-
4
Navrch natrieme dobre vyšľahanú šľahačku a necháme stuhnúť.









Nad tou nutelou som aj rozmýšľala, čím ju nahradím, ďakujem ti, @Stanci11 za výborný nápad. Zákusok vyzerá veľmi dobre.