Grilovaný plátok lososa, cestoviny linguine, smotanová omáčka so sardelovou pastou

stefanm - fotkastefanm, 7. mája 2010
Grilovaný plátok lososa, cestoviny linguine, smotanová omáčka so sardelovou pastou
Foto: stefanm
2
porcie
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 plátky
1 balenie
1 PL
1 PL
1/2 menšia
1 stručik
2-3 cm
1 PL
1 dcl
1 dcl

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Cestoviny uvaríme v slanej vode a necháme ich odkapať.Premiešame ich s roztopeným maslom do ktorého sme primiešali posekané bylinku podľa chuti.Plátky lososa osolíme,natrieme olejom a ugrilujeme na grile (alebo opečieme na suchej panvici).

  2. 2

    V panvici spražíme na oleji nadrobno pokrájanú cibuľu a cesnak spolu so sardelovou pastou.Zahustíme múkou rozmiešanou v smotane s mliekom.Omáčku precedíme cez sitko,doriedime mliekom a prelejeme ňou plátky lososa.Podávame s bylinkovými cestovinami.

Recept je zaradený do kategórií:
Cestoviny, Ryby, Hlavné jedlá, Obed, Večera, Grilované, Oprážané

Diskusia k receptu

marlen
najprv som si myslel, že recept pridala redakcia - aj podľa názvu, aj surovín:)))j veľmi sa mi to páči a určite aj chutné. mne osobne trošku prekáža, keď je na tanieri nejaká voľná tekutina, takže by som do omáčky dal cestovinu, aby ňou nasiakli. mnohí to majú radi takto - takže odo mňa čistá jednička.....
babav
Dobra kombinacia,jednoduche ,ale velmi chutne a zdrave .Skus niekedy s koprovou omackou ,losos sa s nou velmi dobre chuti!

Zaujímavé video z archívu TV Varecha