Foto: sjuz
Jednoduché, rýchle a veľmi chutné! Na veľkonočnom stole máme asi väčsina aj nejaký druh údeného. Robila som aj majonézový šalát a varené údené, ale Zobraziť celý popisJednoduché, rýchle a veľmi chutné! Na veľkonočnom stole máme asi väčsina aj nejaký druh údeného. Robila som aj majonézový šalát a varené údené, ale časť mäsa som chcela pripraviť aj trochu netradične. A poviem vám - nevedela som sa dojesť...:)!
príprava
Postup
-
1
Zapneme si gril na 270 St. C Zmiešame suroviny na marinádu.
-
2
Údené pokrájame na plátky hrubé cca 1 cm, potrieme marinádou. Dáme grilovať na cca 5 minút z každej strany. Keď mäso obrátime, potrieme marinádou.
-
3
Pokrájame si ananás na menšie kúsky.
-
4
Na salsu si pripravíme sójovú omáčku, vňaťku, čili.
-
5
Ananás zmiešame so surovinami, a podávame s ugrilovaným údeným. Ja som pridala aj nemarinovaný ananás.
Teplotu som evanaaa dala len preto, že ja keď si zapnem gril, naskočí mi 300 st. C, ja si to potom znižujem, lebo sa mi všetko henď prihorí:)), samozrejme si môže každý ugrilovať podľa toho, aké má možnosti:)
Ale ten ananás vyskúšam.Ten sa mi páči.Ten sa mi páči tak,že som ti "vyšľachtil" novú odrodu papričiek :)
picasaweb.google.com/stefan.marcin54/Varecha#560014057937866...