Grilované údené s ananásovou salsou
Autor receptu: sjuz
Jednoduché, rýchle a veľmi chutné!
Na veľkonočnom stole máme asi väčsina aj nejaký druh údeného.
Robila som aj majonézový šalát a varené údené, ale časť mäsa som chcela pripraviť aj trochu netradične.
A poviem vám - nevedela som sa dojesť...:)!
Postup
- Zapneme si gril na 270 St. C
Zmiešame suroviny na marinádu.
- Údené pokrájame na plátky hrubé cca 1 cm, potrieme marinádou.
Dáme grilovať na cca 5 minút z každej strany. Keď mäso obrátime, potrieme marinádou.
- Pokrájame si ananás na menšie kúsky.
- Na salsu si pripravíme sójovú omáčku, vňaťku, čili.
- Ananás zmiešame so surovinami, a podávame s ugrilovaným údeným.
Ja som pridala aj nemarinovaný ananás.