Grilované údené s ananásovou salsou

Autor receptu: sjuz

Jednoduché, rýchle a veľmi chutné! Na veľkonočnom stole máme asi väčsina aj nejaký druh údeného. Robila som aj majonézový šalát a varené údené, ale časť mäsa som chcela pripraviť aj trochu netradične. A poviem vám - nevedela som sa dojesť...:)!

10 minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Zapneme si gril na 270 St. C Zmiešame suroviny na marinádu.
  2. Údené pokrájame na plátky hrubé cca 1 cm, potrieme marinádou. Dáme grilovať na cca 5 minút z každej strany. Keď mäso obrátime, potrieme marinádou.
  3. Pokrájame si ananás na menšie kúsky.
  4. Na salsu si pripravíme sójovú omáčku, vňaťku, čili.
  5. Ananás zmiešame so surovinami, a podávame s ugrilovaným údeným. Ja som pridala aj nemarinovaný ananás.