Grilované medailóniky v chrumkavej slaninke
Andrej Gogola a Eduard Šiška
majitelia reštaurácie Pulitzer u zlatého jeleňa, 5. januára 2017
majitelia reštaurácie Pulitzer u zlatého jeleňa, 5. januára 2017

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4-5
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
1 kg |
|
150 g (plátky) |
|
1 PL |
|
15 g |
|
Hubová omáčka: | |
150 g |
|
50 g |
|
2 ks |
|
400 ml |
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Umytú a na medailóniky nakrájanú bravčovú panenku ochutíme grilovacím korením. Každý medailón obalíme v slaninke a ugrilujeme z každej strany.
- 2
Na masle speníme nadrobno pokrájanú šalotku, pridáme huby a zalejeme smotanou.
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu
Zatiaľ 2 komentáre