Grilované medailóniky v chrumkavej slaninke

Andrej Gogola a Eduard Šiška
majitelia reštaurácie Pulitzer u zlatého jeleňa, 5. januára 2017
Grilované medailóniky v chrumkavej slaninke
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4-5
porcie
20 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 kg
150 g (plátky)
1 PL
15 g
Hubová omáčka:
150 g
50 g
2 ks
400 ml

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Umytú a na medailóniky nakrájanú bravčovú panenku ochutíme grilovacím korením. Každý medailón obalíme v slaninke a ugrilujeme z každej strany.

  2. 2

    Na masle speníme nadrobno pokrájanú šalotku, pridáme huby a zalejeme smotanou.

Diskusia k receptu

2 komentáre k receptu

Pridaj komentár k receptu: