Grilované kuracie prsia

podravka - fotkapodravka, 8. júna 2016
Grilované kuracie prsia
Foto: podravka

Komerčný recept
Grilované kuracie mäso potierané olivovým olejom je krásne šťavnaté a na tanieri sa dokonale hodí ku štipľavému Ajvaru od Podravky.

4
porcie
40 minút
príprava

Suroviny

4 PL
4 ks
1 PL
2 ks mladá
2 PL
50 ml

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Kuracie prsia očistíme, umyjeme, poriadne osušíme papierovým obrúskom, poriadne ich potrieme Podravka ochucovadlom pikant zmiešaným s trochou olivového oleja a necháme postáť aspoň 30 minút.

  2. 2

    Mäso opečieme na grile alebo na grilovacej panvici z každej strany.

  3. 3

    Keď je mäso hotové, potrieme ho zmesou vyrobenou nakrájanej z petržlenovej vňate, mladej cibuľky, olivového oleja a citrónovej šťavy. Mäso sa uzavrie a ostane krásne šťavnaté.

  4. 4

    Na dosiahnutie dokonalej šťavnatosti a skvelej chuti podávame s Ajvarom pikant.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: