Komerčný recept
Grilované kuracie mäso potierané olivovým olejom je krásne šťavnaté a na tanieri sa dokonale hodí ku štipľavému
Ajvaru od Podravky.
porcie
príprava
Suroviny
4 PL |
|
4 ks |
|
1 PL |
|
2 ks mladá |
|
2 PL |
|
50 ml |
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Kuracie prsia očistíme, umyjeme, poriadne osušíme papierovým obrúskom, poriadne ich potrieme Podravka ochucovadlom pikant zmiešaným s trochou olivového oleja a necháme postáť aspoň 30 minút.
- 2
Mäso opečieme na grile alebo na grilovacej panvici z každej strany.
- 3
Keď je mäso hotové, potrieme ho zmesou vyrobenou nakrájanej z petržlenovej vňate, mladej cibuľky, olivového oleja a citrónovej šťavy. Mäso sa uzavrie a ostane krásne šťavnaté.
- 4
Na dosiahnutie dokonalej šťavnatosti a skvelej chuti podávame s Ajvarom pikant.
- 2
Diskusia k receptu
0 komentárov k receptuPridaj komentár k receptu: