Foto: podravka
Komerčný recept<br /> Grilované kuracie mäso potierané olivovým olejom je krásne šťavnaté a na tanieri sa dokonale hodí ku štipľavému Ajvaru.
4
porcie
porcie
40 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Kuracie prsia očistíme, umyjeme, poriadne osušíme papierovým obrúskom, poriadne ich potrieme ochucovadlom pikant zmiešaným s trochou olivového oleja a necháme postáť aspoň 30 minút.
- 2
Mäso opečieme na grile alebo na grilovacej panvici z každej strany.
- 3
Keď je mäso hotové, potrieme ho zmesou vyrobenou nakrájanej z petržlenovej vňate, mladej cibuľky, olivového oleja a citrónovej šťavy. Mäso sa uzavrie a ostane krásne šťavnaté.
- 4
Na dosiahnutie dokonalej šťavnatosti a skvelej chuti podávame s Ajvarom pikant.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu