Grilované kuracie prsia
Autor receptu: podravka
Komerčný recept<br />
Grilované kuracie mäso potierané olivovým olejom je krásne šťavnaté a na tanieri sa dokonale hodí ku štipľavému
Ajvaru.
Postup
- Kuracie prsia očistíme, umyjeme, poriadne osušíme papierovým obrúskom, poriadne ich potrieme ochucovadlom pikant zmiešaným s trochou olivového oleja a necháme postáť aspoň 30 minút.
- Mäso opečieme na grile alebo na grilovacej panvici z každej strany.
- Keď je mäso hotové, potrieme ho zmesou vyrobenou nakrájanej z petržlenovej vňate, mladej cibuľky, olivového oleja a citrónovej šťavy. Mäso sa uzavrie a ostane krásne šťavnaté.
- Na dosiahnutie dokonalej šťavnatosti a skvelej chuti podávame s Ajvarom pikant.