Grilované kuracie prsia

Autor receptu: podravka

Komerčný recept<br /> Grilované kuracie mäso potierané olivovým olejom je krásne šťavnaté a na tanieri sa dokonale hodí ku štipľavému Ajvaru.

4
porcie
40 minút
príprava

Postup

  1. Kuracie prsia očistíme, umyjeme, poriadne osušíme papierovým obrúskom, poriadne ich potrieme ochucovadlom pikant zmiešaným s trochou olivového oleja a necháme postáť aspoň 30 minút.
  2. Mäso opečieme na grile alebo na grilovacej panvici z každej strany.
  3. Keď je mäso hotové, potrieme ho zmesou vyrobenou nakrájanej z petržlenovej vňate, mladej cibuľky, olivového oleja a citrónovej šťavy. Mäso sa uzavrie a ostane krásne šťavnaté.
  4. Na dosiahnutie dokonalej šťavnatosti a skvelej chuti podávame s Ajvarom pikant.