Grilovaná sviečkovica so slaninou

redakcia - fotkaredakcia, 16. júla 2009
180 minút
príprava
5-7 minút
tepelná úprava

Suroviny

600 g
250 g
1 kg




Postup

  1. 1

    Sviečkovicu nakrájame na plátky, naložíme najmenej na 3 hodiny do oleja ochuteného korením, soľou a potom ju obtočíme plátkami oravskej slaniny a grilujeme 5 - 7 minút z každej strany.

  2. 2

    Na gril pridáme aj malé zemiaky uvarené v šupke do polomäkka. Grilujeme aj zeleninu a huby nakrájané na plátky.

  3. 3

    Ku grilovanej sviečkovici sa hodí ochutená tatárska omáčka a čerstvý ľadový šalát s citrónovou šťavou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia