Griláž

renka73 - fotkarenka73, 8. decembra 2012
Griláž
Foto: renka73
90 ks
porcií

Postup

  1. 1

    Cukor na miernom ohni skaramelizovať a odstaviť.Potrošku pridávame Heru,zamiešame.Pridáme salko a varíme za stáleho miešania ešte 7 minút.Odstavíme a zamiešame posekané oriešky.Ja dám orechy do sáčku a poriadne sa vybláznim tlčikom na mäso :)

    Griláž - obrázok 1
  2. 2

    Naplníme oplátky a poriadne ich zaťažíme do druhého dňa.Potom ich pokrájame.Môžme konce namáčať do čokolády.

    Griláž - obrázok 2

Diskusia k receptu

monnikka
tak toto mám rada, už som dávno nerobila, ale teraz som dostala chuť:)
laurisia
Robievam presne tento istý recept - je výborný. A správne si napísala tých 7 minút. Naozaj je to podstatné, aby nebola plnka tekutá. Dávno som nerobila - ďakujem za pripomenutie :-)
lusinkab
Mnam tak tieto ja milujem :-) a akurat som dnes mala stastie lebo som uplnou nahodou nasla v obchode tortove oplatky :-)))))) krasne
hubata
Sú naozaj pekné a aj dobré. Tiež naše obľúbené nepečené.
helca103
@renka73 , ak chceš tak pridám keď budem robiť je to recept ktorý som ,,zdedila" po starej mame takže už má dosť rokov :-)
mesiar50
Jednoduche,pekne a urcite aj dobre
Rad robim taketo nepecene cukrovinky
tvoje sa vidarili dakujem za recept ulozim
myalab
Su krasne. Aj v damskom klube pripravovali tiez bez salka, vyzerali tiez dobre zatial som neskusala: 500 g cukor, 500 g maslo, 500 g smotama slahackova, 350 g oriesky. Davali myslim az 7 vrstiev.
afataga
co keby sa dalo maslo? ja mam iny recept s Palmarinom, ale ja to nemam rada, na pohlad ich mas pekne, len ja heru nepouzivam
@myalab ale do tychto ide salko
isabel2
Atataga-iste môžeš robiť aj s maslom,ja mám pôvodný recept a tam sa robilo s maslom,to ešte stalo 10 kurún.Robím ho už dávno a má stále úspech.
isabel2
Zabudla som pochváliť,sú krásne.Ja som zvykla pofrkať čokoládou,Tvoje sú krajšie,skúsim podľa Teba tento rok.Recept som posielala aj neveste ,lebo ich chutili minule Vianoce.
ivava1
to s tou Herou myslíš vážne ?? Skús ju nahradiť pravým maslom, a to potom uvidíš ako má chutiť griláž.